Culinair genieten: restaurant by Pascal in Oosterhout

Hou je van lekker eten, aparte smaak combinaties, laat je je graag verrassen en geniet je ook van bijpassende wijnen? Dan is restaurant by Pascal in Oosterhout echt iets voor jou!

Contactblad-001

Onlangs hebben wij hier heerlijk gegeten. In de winterse sneeuw/ijs (precies het weekend dat het in het Zuiden wel even Winter leek) er voorzichtig heen geschuifeld. Blij verrast. Attente bediening. Geen menukaart, je geeft aan hoeveel gangen je wilt en wat je niet lekker vindt. De 5 gangen werden er veel meer door de kleine verfijnde hapjes die we voorgeschoteld kregen. Het was een avondvullend programma. We kregen bijvoorbeeld oesters gemarineerd in passievrucht. Je zou het niet verzinnen, maar het smaakt echt lekker. Pasta met verse zwarte truffel, krab met avocado en eetbare viool, super zachte entrecote, dessert met banaan en kokos et cetera. De wijnen waren verrassend gekozen, vele landen passeerden onze glazen waaronder Griekenland, Spanje, Portugal, Frankrijk.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. lijkt me lekker, zag er leuk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *