Nieuw NS Station Delft

Vandaag 28 februari 2015 was het eindelijk zo ver. Het nieuwe NS station in Delft ging open.Contactblad-003Het is een mooi iconisch gebouw ontworpen door Mecanoo Architecten uit Delft. Met veel aandacht voor de lichtinval en mooie details.Contactblad-001

Hopelijk is de piano in de hal een blijvertje, zeer goed initiatief ‘share your talent’.Contactblad-002Het gebied ‘de Spoorzone’ rondom het treinstation is nog volop in ontwikkeling, het eindplaatje beloofd mooi ruim van opzet en groen te worden.Contactblad-004

 

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Ziet er supersonisch uit hoor, heel mooi!

  2. Volkers. W.G. schreef:

    Jij maakt van je hobby wel professioneel prachtige foto’s. Het verhaal is boeiend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *