Kunsthal Rotterdam

In de kunsthal in Rotterdam zijn op dit moment (t/m 7 juni) mooie tentoonstellingen te zien. O.a. mooie foto’s van Charlotte Lybeer “De bonte avonturen van de Cabbit en de Folf”; speelse kunst met licht, geluid en beweging van Kristof Kintera “Your light is my life”; en de kenmerkende figuren op schilderijen/skateboards en sculpturen in heldere kleuren van Parra.

De Nederlandse kunstenaar Parra (Peter Janssen) maakt werken met een uniek handschrift. Hij combineert zwarte silhouetten en helder ingekleurde surrealistische figuren vaak met vogelhoofden. In zijn zwart/wit werken benut hij mooi het wit van het doek/de wand. In zijn kleurrijke werk staat rood, blauw en groen centraal te midden van zwart en wit.

De Belgische fotografe Charlotte Lybeer fotografeert m.n. mannen en een enkele vrouw in hun eigen persoonlijke omgeving, die zich graag kleden in bonte vachten . Door de grootte van de foto’s krijg je het gevoel bij hen thuis op visite te zijn. Deze alter ego’s leven in een parallelle wereld.

Your light is my life is de eerste solo tentoonstelling van de Tsjechische kunstenaar Kristof Kintera in Nederland. Het is zeer fantasievol, krachtig, het beweegt en maakt vaak geluid. Zeer boeiend om door heen te lopen!

Zo zijn er o.a. nerveuze bomen en een homegrown no 1 van lege bierblikjes te zien en nog veel meer moois.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Mooi, ook de weerspiegeling in de rechtse foto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *