Terschelling

Een weekendje Terschelling is een aanrader, zeker met het zomerse weer van de afgelopen periode.  De snelboot van rederij Doeksen brengt je in 45 min van Harlingen in West-Terschelling. Het eiland is ideaal om te fietsen, wij hadden ze gehuurd bij Zeelen fietsverhuur. Iets van 35 min fietsen brengt je bij een mooi klein hotel (Strandhotel Terschelling). Direct aan het strand gelegen met een gezellig terras, goed ontbijt en lekker eten. We hebben genoten van een heerlijk diner in een klein intiem restaurant De Zee in West-Terschelling. Bruschetta met verschillende toppings om te delen, daarna genoten we van lokaal lamsvlees en de visvangst van de dag. Lekker ijs eten kan ook op het eiland bij schapenboerderij De zeekraal  met lokale ingrediënten zoals honing, cranberries, duindoorn en vlierbes. Uiteraard hebben we ook de kaas geproeft en ingeslagen voor thuis.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Sjanie schreef:

    Ziet er leuk uit allemaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *